Privacy beleid

Privacy Policy - versie 25 mei 2018

Deze Privacy Policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens
door De Carpentier-Mooren
Groep B.V. met haar eventuele deelnemingen en
gelieerde maatschappijen.

Verwerking van persoonsgegevens door De Carpentier-Mooren Groep B.V.

Wij hechten eraan dat onze dienstverlening open, eerlijk en transparant is. In dat
kader vinden wij het belangrijk dat u precies weet welke persoonsgegevens
De Carpentier-Mooren Groep B.V. verzamelt en voor welke doeleinden we deze
persoonsgegevens gebruiken. In deze Privacy Policy beschrijven wij dat op een
overzichtelijke manier. De Carpentier-Mooren Groep B.V. staat er voor in dat
persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de
wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

Deze Privacy Policy kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe
aanleiding geven. De meest actuele Privacy Policy vindt u op al onze websites:

www.werkenbij.carpentiermooren.nl
www.carpentiermooren.nl
www.carpentierprofessional.nl
www.probinaalsmeer.nl
www.flinkbv.nl
www.carpgarant.nl
www.carpentier.nl

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens worden door De Carpentier-Mooren Groep B.V. verwerkt voor de
volgende doeleinden. De gegevens worden alleen voor dit doel gebruikt en bewaard.

  1. Het uitvoeren van overeenkomsten;
    Wij verwerken persoonsgegevens om overeenkomsten die we sluiten met opdrachtgevers,
    leveranciers, distributeurs, onderaannemers, zzp-ers en werknemers te kunnen uitvoeren.

  2. Voor marketingactiviteiten;
    Wij verwerken persoonsgegevens in het kader van marketingactiviteiten. Dit kunnen zijn
    oud- en bestaande klanten en relaties die via offerteaanvragen, uitnodigen voor
    evenementen en het aanmaken van klant/dealer account op onze websites zijn opgedaan.
    Een mailing of promotieactie wordt eenmalig uitgezet naar potentiële klanten, waarna
    daarna u zelf de keuze heeft of u deze wilt blijven ontvangen.

  3. Afhandeling van de door u gevraagde informatie of publicaties;
    Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening of op de hoogte wilt worden
    gehouden van onze producten dan verwerken wij uw gegevens om u reactie te kunnen
    geven.

  4. Het verbeteren van de

    website en dienstverlening van De Carpentier-Mooren
    Groep B.V.;

    Dit doen we op twee manieren direct (bijv. de gegevens die u aan ons versterkt
    via onze website) en indirect (via cookie technologie). Onze website maakt gebruik
    van functionele en analytische cookies om de bezoekerservaring te optimaliseren.

Cookiesbeleid
Voor onze websites is er een Cookiesbeleid opgesteld en wordt de bezoeker direct
geïnformeerd over het feit dat er op onze websites gebruik wordt gemaakt van Cookies.
Hiermee dient de bezoeker via aanklikken akkoord te gaan. Daarbij heeft de bezoeker
de mogelijkheid ons Cookiesbeleid van te voren door te nemen. Het Cookiesbeleid
staat tevens op onze websites onder de link COOKIES.

Welke grondslagen zijn van toepassing?
De Carpentier-Mooren Groep B.V. verwerkt uitsluitend persoonsgegevens als daarvoor
een wettelijke grondslag bestaat, zoals voorgeschreven wordt in de Algemene Verordening
Gegevensbescherming. De volgende grondslagen zijn van toepassing:

  1. Uitvoeren van overeenkomsten
    Dit geldt voor persoonsgegevens die wij verwerken van opdrachtgevers, kopers,
    distributeurs, onderaannemers en leveranciers met wie wij een overeenkomst hebben
    gesloten in het kader van ontwikkeling, bouw, verhuur, en service- en onderhoudscontracten.

  2. Gerechtvaardigd belang
    De Carpentier-Mooren Groep B.V. heeft een gerechtvaardigd belang om klanten te werven
    en relaties te onderhouden persoonsgegevens te verzamelen.

  3. Toestemming van betrokkenen
    Voor het gebruik van (analytische) cookies vragen wij toestemming aan de betrokkenen.

  4. Voldoen aan wettelijke verplichting
    De Carpentier-Mooren Groep B.V. dient persoonsgegevens te verwerken vanwege een
    aantal wettelijke verplichtingen, zoals de Fiscale Bewaarplicht, de Invorderingswet 1990,
    de Wet Arbeid Vreemdelingen en de wet op de Identificatieplicht.

Met wie deelt De Carpentier-Mooren Groep B.V. uw gegevens?
In principe delen we uw gegevens niet met anderen. Dat doen we alleen als het noodzakelijk
is voor de uitvoering van onze dienstverlening of als we een wettelijke verplichting hebben.
In dat geval delen we gegevens met:

  1. Eigen werknemers
    Het delen van de gegevens met medewerkers, waarbij het verwerkingsdoel in lijn ligt met
    de functie. Bijvoorbeeld: een medewerker neemt contact op met een klant om deze te
    ondersteunen in een vraag. Hiervoor zijn contactgegevens nodig.

  2. Leveranciers, ZZP-ers en onderaannemers die voor De
    Carpentier-Mooren Groep B.V. werken

    We werken samen met dienstverleners op het gebied van financiële ondersteuning,
    personeelsadministratie, beveiliging en transport, alsook het bouwen en beheer van
    onze websites en ICT-systemen. Met hen maken we goede afspraken over hun
    verplichtingen en bevoegdheden. Deze leggen we vast in (verwerkings)overeenkomsten.

  3. Belastingdienst
    In het geval van fiscale verzoeken kunnen er gegevens worden gedeeld met de
    belastingdienst.

Hoe lang bewaart De Carpentier-Mooren Groep B.V. uw persoonsgegevens?
De Carpentier-Mooren Groep B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk
is om de in deze Privacy Policy genoemde doelen te bereiken.

  • De bewaartermijn van onze administratie is zeven jaar, overeenkomstig met de
    wettelijke verplichting. Dit is inclusief de met u gesloten overeenkomsten en de termijn
    gaat in nadat de overeenkomst is beëindigd.
  • Wanneer u ons een e-mail stuurt of een vraag stelt via een contactformulier, dan
    worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het
    formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en
    afhandeling daarvan.
  • Gegevens voor marketingactiviteiten worden voor 24 maanden bewaard, nadat
    er initieel contact is geweest in het kader van het aanbieden van producten of diensten
    en uiteraard pas na uw verkregen toestemming.

Inzage, wijziging, verwijderen of afschermen van persoonsgegevens
Als u wilt weten welke persoonsgegevens De Carpentier-Mooren Groep B.V.
van u verzamelt en gebruikt, kunt u hiervoor een verzoek indienen. Tevens heeft u het recht:

  • Om uw persoonsgegevens te corrigeren of verwijderen,
  • Om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken,
  • Om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door uw
    toestemming voor De Carpentier-Mooren Groep B.V.,
  • Om gegevensportabiliteit. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de
    persoonsgegevens die wij in elektronische vorm van u beschikken, naar u of een andere,
    door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, bezwaar of gegevensoverdraging sturen
naar AVG@carpentiermooren.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is
gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Hierop
is zichtbaarheid van naam voldoende. We reageren binnen acht weken op uw verzoek.

Heeft u een klacht over de wijze waarop De Carpentier-Mooren Groep B.V. uw
persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u dat melden bij AVG@carpentiermooren.nl,
t.a.v.
Rob Ondunk. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u ook een klacht
indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de
volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Contactgegevens
De Carpentier-Mooren Groep B.V.
Dhr. R. Ondunk
Oosteinderweg 91
1432 AG AALSMEER

Email: AVG@carpentiermooren.nl